Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

A intrat în Consiliul Județean

Tribunalul Gorj a validat, joi, mandatul unui nou consilier județean. Este vorba de Daniel Șoșoi, profesor de educație muzicală la Bustuchin. Postul a devenit vacant după demisia social-democratului Marius Negru, numit în Directoratul Complexului Energetic Oltenia.

„Admite cererea având ca obiect validare mandat consilier județean formulată de Secretarul General al Județului Gorj cu sediul în municipiul Târgu Jiu, str. Victoriei, nr. 2 - 4, judeţul Gorj. Validează mandatul consilierului județean declarat supleant în lista Partidului Social Democrat: dl. Şoşoi Dumitru-Daniel. Executorie”, a decis instanța.

Decizia va fi comunicată prefectului şi secretarului general al judeţului Gorj.

Odată cu intrarea la guvernare, mai mulți pesediști au fost promovați în administrația județeană sau centrală, renunțând la mandatele de aleși locali.

Vizualizări: 2,023

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: