A lăsat "verzii" pentru Pro România

Partidul Pro România de la Gorj are un nou purtător de cuvânt. Este vorba despre Marinela Strâmbulescu, fost membru al Partidului Verde. Aceasta va ocupa funcția de purtător de cuvânt al Pro România Gorj, dar și pe cea de președinte la organizația de femei.

Marinel Strâmbulescu este și consultant pe fonduri europene, aceasta explicând de ce a ales să se înscrie în partidul condus de Victor Ponta la nivel național.

”Sunt consultant pe fonduri europene de 11 ani. În acești ani am încercat să atragem tot mai multe fonduri în Gorj. Pasul către Pro România l-am făcut din acest considerent. Sunt un consultant de succes. Consider că venirea mea în acest partid se datorează faptului că acest partid este unul deschis. Punem accent pe meritocrație. Eu nu sunt un om oportunist, dacă eram așa, mă aflam în PNL. Vreau să construiesc. Așa aș putea avea mai multe discuții și cu doamna Corina Crețu, un europarlamentar foarte bun”, a spus Marinela Strâmbulescu.

Tot aceasta a mai spus faptul că se va implica și pe viitor în problema gropii de gunoi din Târgu Jiu. De asemenea, Strâmbulescu le mulțumește și celor din Partidul Verde, afirmând că îi așteaptă pe colegii ei să îi fie alături.

Vizualizări: 2,155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: