A lovit un pieton şi a fugit de la locul accidentului

In data de 16.05.2011, orele 20:10, poliţiştii Postului de Poliţie Cruşeţ au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, de către T.A.L., din localitate, cu privire la faptul că, în jurul orelor 19:15, fratele său, T.I., de 34 ani, în timp ce se deplasa ca pieton, a fost accidentat de autovehiculul condus de către C.C., de 47 de ani, din aceeaşi localitate, acesta din urmă părăsind locul accidentului.

Ajunşi la faţa locului, victima şi martorii identificaţi le-au declarat poliţiştilor că C.C. conducea pe DC 41 Văluţa-Cruşeţ, autoturismul proprietate personală şi, la un moment dat, probabil pe fondul imprudenţei în conducere, l-a accidentat uşor pe T.I. care se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă.

Victima a fost transportată la Spitalul Tg-Cărbuneşti, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Întrucât conducătorul auto, suspectat că a fost implicat în acest accident de circulaţie, a plecat de la faţa locului fără încuviinţarea poliţiei, pe numele său au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Cercetările continuă, iar la finalizarea acestora, dosarul penal întocmit în cauză va fi înaintat unităţii de parchet competente, cu propuneri legale.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: