Tamponare provocată de un șofer băut

Un bărbat de 43 de ani, din comuna gorjeană Bălești, a provocat sâmbătă un eveniment rutier, pe fondul consumului de alcool. În timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Tămășești, din direcția Cornești - Târgu Jiu, a efectuat o depășire neregulamentară, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus, în aceeași direcție de mers, de o tânără de 20 ani, din aceeași localitate.

În urma coliziunii au rezultat doar pagube materiale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar în cazul bărbatului a rezultat o concentraţie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, transmite IPJ Gorj.

Duminică, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au oprit în trafic, la intersecția DN 66 cu DC 48 Piscuri, un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Bâlteni, în cazul căruia, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,83  mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiști din cadrul Poliţiei Orașului Târgu Cărbunești au depistat în trafic un tânăr de 27 de ani, din orașul Țicleni, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Eroilor din Cărbunești, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În cele trei cazuri s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care se află sub influenţa alcoolului, transmite IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,551

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: