Inițiativă în Târgu Jiu: cursuri de modelaj și olărit pentru copii și adulți 

Copiii și adulții din Târgu Jiu sunt așteptați la cursuri de modelaj și olărit. Activitățile vor începe de luni, 17 octombrie, într-un spațiu amenajat special pe strada Carpați, din Târgu Jiu.

Letiția Ghimiș, coordonator de activitate, spune că scopul este de a-i învăța pe cei mici să facă ceva cu mâinile lor, iar adulții se pot relaxa, după o zi agitată: „Vor fi ateliere în care copiii vor învăța să-și modeleze o cană sau un animăluț și să le și picteze. Nimeni nu o învețe să facă o cănuță după o oră. Copiii trebuie să învețe să facă ceva cu mânuțele lor, deoarece marea majoritate nu știu să se bucure de ceea ce au la îndemână. Ne propunem ca fiecare să plece acasă cu un obiect mic făcut de ei, care să fie decorativ. Adulții care doresc să participe pot să scape de stresul cotidian“.


Letiția Ghimiș spune că atelierul în care se vor desfășura cursurile este amenajat: „Am amenajat atelierul și am procurat lutul necesar“. Aceasta a precizat că a participat la un proiect similar în București și de acolo s-a inspirat: „Am participat la un proiect asemănător în București. De acolo ne-am inspirat. În București, cursurile de acest fel au un mare succes. Sper că și târgujienii vor fi deschiși către genul acesta de activități“. 

Vizualizări: 1,256

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: