Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

A murit la doar 30 de ani

Un cântăreț de muzică populară din Vâlcea a murit la numai 30 de ani, ca urmare a unui infarct. Este vorba de Marius Logofatu, în urma lui rămânând o văduvă îndurerată și un copil de numai doi ani.

„În această dimineață, în mod cu totul neașteptat, cel mai tânăr component al Grupului Folcloric HAIDUCII DIN AMĂRĂȘTI, grup pe care împreună cu fratele meu, Constantin Drăghici, l-am înființat în ianuarie 1999, a trecut la cele veșnice.

Marius Logofatu a plecat dintre noi la doar 30 de ani, ducându-se să completeze grupul din Ceruri al celorlalți haiduci plecați în altă lume.

Noi, membrii grupului rămași aici, suntem consternați și regretăm plecarea prematură a acestui minunat om. Totodată, transmitem sincere condoleanțe familiei sale îndurerate!

Dumnezeu să te odihnească în pace, dragă Marius!”, a transmis Corneliu-Victor Drăghici pe pagina sa de Facebook.

Vizualizări: 6,980

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: