A părăsit locul accidentului

În data de 21.04.2013, orele 01:30, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Turburea au fost sesizaţi de Poliţia Filiaşi cu privire la faptul că T.D., de 36 ani din comuna Ţînţăreni judeţul Gorj, se află internat la Spitalul Filiaşi fiind victima unui accident de circulaţie produs pe raza comunei Ţânţăreni.

Urmare a primelor cercetări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că A.I., de 46 ani din Tg-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe D.C. Floreşti, a părăsit partea carosabilă răsturnându-se pe partea dreaptă a drumului, după care a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

În urma impactului cu solul a rezultat accidentarea lui T.D., pasager în autoturism, care a plecat la domiciliu, ulterior prezentându-se la Spitalul Orăşenesc Filiaşi, judeţul Dolj, solicitând îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejuărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fapte prev. şi ped. de art.184 alin1 şi 3. şi art. 89 alin 1. 

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: