A picat amicalul cu FCU Craiova. Vor juca cu Slatina

Amicalul anunțat săptămâna trecută de ACS Viitorul Târgu Jiu că ar fi fost programat pentru sâmbătă a picat. Echipa care evoluează în Liga 2 nu mai joacă cu FCU Craiova în pauza din campionat ci se va deplasa la Slatina.

Campionatul se va relua peste două săptămâni, iar ACS Viitorul Târgu Jiu va juca, în data de 26 noiembrie, la Minaur Baia Mare, în etapa a 15-a. Până atunci, echipa are programat un amical în deplasare, cu CSM Slatina, iar o parte dintre jucătorii primei echipe vor merge să joace la satelitul din Liga 3.

Echipele din Liga 2 au primit pauză din partea FRF pe perioada acțiunilor echipelor naționale urmând să reia campionatul Ligii 2 pe data de 25 noiembrie.

ACS Viitorul Târgu Jiu ocupă locul 14 în Liga 2, cu 15 puncte, însă ar putea încheia etapa o poziție sau două mai jos, putând fi depășită de Minaur Baia Mare și CSC Dumbrăvița.

ACS Viitorul mai are de disputat doar două meciuri oficiale în acest an, în deplasare cu Minaur Baia Mare și pe teren propriu cu Ripensia Timișoara.

Vizualizări: 391

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: