Meci amical pentru handbalistele de la CSM Târgu Jiu

Liga Florilor este în pauză în această perioadă dată fiind participarea echipei României la Campionatul European de Handbal. Conducerea CSM Târgu Jiu a perfectat o partidă de verificare pentru jucătoarele lui Liviu Andrieș care se deplasează vineri la Mioveni.

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu va disputa o partidă de verificare, vineri, 18 noiembrie, de la ora 17.00, pe terenul echipei Dacia Mioveni. După o perioadă de pauză, jucătoarele de la CSM vor  reveni pe teren pentru a disputa primul meci amical după întreruperea campionatului.

Handbalistele au reluat de aproximativ două săptămâni antrenamentele după ce au primit câteva zile libere. Formația pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va încerca să reintre în ritmul meciurilor cu o partidă amicală împotriva grupării Dacia Mioveni. Antrenorul Liviu Andrieș nu se poate baza pe tot lotul la confruntarea amicală de vineri pentru că interul Pavlovic este la naționala Croației la Campionatul European, Angela Cioca și Pal Ceandani au ceva probleme medicale, în timp ce Daniela Necula a suferit o accidentare și va fi indisponibilă pentru o perioadă mai lungă de timp.

În acest sezon, CSM Târgu Jiu s-a duelat cu echipa argeșeană și într-un meci oficial, care a avut loc pe 28 august, la Târgu Jiu, în chiar prima etapă din acest sezon din Liga Florilor. A fost o partidă istorică pentru CSM Târgu Jiu, care a marcat debutul grupării gorjene pe prima scenă a handbalului românesc, dar și prima victorie.

Vizualizări: 298

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: