Rădoi l-a reprimit la echipă pe Andrei Ivan

Antrenorul Universității Craiova, Mirel Rădoi, a cedat presiunilor lui Mihai Rotaru și l-a reprimit pe Andrei Ivan la prima echipă. Decizia vine după ce  Mihai Rotaru a anunțat că i-a prelungit pentru încă 5 ani contractul lui Andrei Ivan.

Mirel Rădoi a decis înaintea meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova să excludă din lot patru vedete ale oltenilor: Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă. După ce președintele Sorin Cârțu l-a certat public pe Mirel Rădoi pentru gestul de a-i exclude pe cei 4 jucători, antrenorul oltenilor a revenit asupra deciziei.

Cel puțin în cazul lui Andrei Ivan, situația va fi alta în perioada următoare. Rădoi a cedat presiunilor venite din partea patronului Mihai Rotaru și a decis să-l cheme la prima echipă,  a informat ProSport.

Momentan, însă, atacantul nu se antrenează nici cu echipa secundă, nici cu jucătorii excluși și nici cu lotul primei formații. Ivan are o mică accidentare, iar după ce se va recupera se va alătura lotului condus de Mirel Rădoi.

Vizualizări: 415

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: