O nouă înfrângere pe banca naționalei pentru Edi Iordănescu

Naționala României a fost învinsă miercuri cu scorul de 2-1 de Slovenia, în meciul amical disputat la Cluj-Napoca. După o primă repriză de coșmar în care oaspeții au condus cu 2-0, Denis Drăguș a marcat singurul gol al echipei României.

Naționala României pregătită de Edi Iordănescu a făcut o primă repriză de coșmar în meciul de la Cluj. În prima repriză a partidei cu Slovenia oaspeții au marcat de două ori și au mai avut alte trei ocazii, după ce au trimis șapte șuturi pe poartă în timp ce elevii lui Iordănescu nu au reușit niciunul. Ca de obicei Edi Iordănescu a surprins la interviuri apreciind că a fost un test pozitiv. „Un rezultat care nu e pozitiv, dar un test foarte pozitiv. Știți cu toții contextul, n-are rost să construim alibiuri în jurul lui. E clar că am văzut o echipă bine sudată în prima repriză, Slovenia, cu o echipă care se caută, fără repere. Am intrat puțin și în panică, pentru că nu am găsit consistență și nu am putut face progres. Să nu uităm că prima mare ocazie a fost a noastră, bara. În repriza a doua, a fost cu totul altă echipă, mai dezinvoltă, am avut ocazii de a marca, încă o bară. Sunt convins că dacă am fi marcat până în minutul 80, am fi câștigat”, a declarat Edi Iordănescu, la interviul de la finalul partidei.

Partea a doua a fost mai bună iar Denis Drăguș a marcat primul său gol la echipa națională. „Au fost lucruri pe care am pus accent, motivațional în primul rând. Le-am spus că e un test, le-am spus că am încredere în ei, pentru că eu i-am chemat. În al doilea rând, a fost o schimbare importantă din punct de vedere tactic, am trecut la o construcție în trei, cu Marius Marin care să asigure legătura între compartimente”, a mai spus selecționerul.

Naționala României joacă un amical și duminică, 20 noiembrie, la Chișinău, când înfruntă reprezentativa din Republica Moldova.

Vizualizări: 726

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: