A plecat de la Târgu Jiu și vrea să revină în Liga 2

Paul Mitrică a ajuns la o echipă de Liga 3 după despărțirea de ACS Viitorul Târgu Jiu. Mijlocașul se va bate acum  pentru promovarea în Liga 2, semnând cu liderul Seriei 4 din eșalonul 3.

Paul Mitrică a coborât în Liga 3 după ce a fost consemnată despărțirea de ACS Viitorul Târgu Jiu. Mijlocașul născut la Brașov se va bate însă pentru promovarea în Liga 2, ajungând la un acord cu formația CS Tunari, liderul Seriei 4.

Iformația a fost confirmată chiar de CS Tunari, care a anunțat și că a reluat pregătirile sub comanda antrenorului Alin Ilin. „Referitor la Mitrică, el a început fotbalul la FC Brașov, iar la seniori a debutat la AFC Hărman, în Liga 3. În vara lui 2018, Mitrică a făcut trecerea în Liga a 2-a, la Luceafărul Oradea, iar patronul din umbră al formației bihorene, Nicolae Sarcină, avea să-l mute, la începutul anului 2020, la altă echipă condusă de el, tot în Liga 2, ACS Viitorul Târgu Jiu, numită Energeticianul la acel moment”, a informat liga2.ro.

În actualul sezon de Liga 2, Paul Mitrică a evoluat în 15 din cele 16 meciuri, doar de patru ori a început ca titular, a acumulat un total de 608 minute și a marcat un gol, cel care a adus victoria în meciul cu Minaur, 2-1 la Baia Mare.

Vizualizări: 723

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: