A provocat două scandaluri într-o singură zi

Un gorjean de 40 de ani a fost dus o noapte în arest, după ce într-o singură zi a provocat două scandaluri care au impus intervenția poliției. 

Primul apel la 112 a fost făcut marți de un bărbat de 69 de ani din comuna gorjeană Aninoasa, care s-a plâns că este agresat de fiul său. "Din primele cercetări efectuate de polițiști la faţa locului s-a stabilit că, în timp ce peroanele se aflau la domiciliu, pe fondul consumului de alcool, s-a iscat un conflict spontan, în timpul căruia bărbatul de 40 de ani ar fi exercitat acte de violență asupra tatălui său. Victima a refuzat solicitarea unui echipaj al ambulanței pentru transportarea la spital", a transmis IPJ Gorj.

Polițiștii au întocmit un formular de evaluare a riscului, ocazie cu care s-a luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu, față de agresor, fiindu-i aduse la cunoștință restricțiile impuse de acesta.

În aceeași după-amiază, bărbatul de 40 de ani a avut un conflict cu soția sa, de 33 de ani, și în acest caz, polițiștii au dispus emiterea unui s-a emis unui ordin de protecție provizoriu.

"În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, iar în continuarea cercetărilor, agresorul a fost reţinut, pe bază de ordonanță, pe o perioadă de 24 ore, fiind introdus în CRAP Gorj", a mai comunicat Poliția.

Vizualizări: 1,727

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: