A revenit ca titular la Universitatea Craiova 

Portarul David Lazar a revenit între buturile Universității Craiova după un an de absență. Acesta a dezvăluit și ce relație are cu Laurențiu Popescu, cel de la care a preluat postul de titular.

Laurențiu Popescu i-a cedat locul de titular lui David Lazar între buturile Universității Craiova, iar fostul portar de la Pandurii a dezvăluit secretul revenirii sale. Acesta are și o relație de prietenie cu concurentul pe post de la gruparea din Bănie. Următorul obiectiv este să scoată echipa din criză și să asigure locul echipei în play-off.

David Lazar a revenit în primul „11” al Universității Craiova începând cu partida cu Sepsi de la Sfântu Gheorghe. Portarul speră să profite de șansa oferită de Ivaylo Petev și să rămână între buturile „alb-albaștrilor” cât mai mult timp.

Lazar a dezvăluit că a muncit din greu chiar și atunci când nu a apărat în campionat, iar acum se gândește să își câștige postul în echipă. 

„A fost o perioadă ceva mai dificilă, cred că e la fel pentru orice portar care nu apără constant. Însă am băgat capul în pământ, am muncit, mi‑am văzut de treabă cât mai bine şi mi‑am aşteptat şansa. Mă bucur că aceasta a venit şi sper să profit de ea şi‑n continuare”, a spus David Lazar într-un interviu pentru Universitatea Craiova.

Laurențiu Popescu nu a fost mereu titularul Universității Craiova, ci chiar a fost a treia soluție pentru „alb-albaștrii” în sezoanele trecute. David Lazar a mărturisit că are o relație extraordinară cu rivalul său pe post și îl impresionează în continuare ca și caracter. „Mă înţeleg foarte bine cu Popi, este un băiat educat şi echilibrat. M‑a impresionat că a rămas acelaşi caracter frumos, indiferent că a fost al treilea, al doilea sau chiar primul portar din lot. Pe tot parcursul acestor ani, între noi a existat o comunicare foarte bună şi chiar o prietenie destul de frumoasă. Pentru că amândoi am avut perioade grele în carieră şi pentru că ştim ce înseamnă să nu aperi pe o perioadă mai lungă, ca portar. Cred că valoarea lui Popi a crescut de la meci la meci şi îl văd apărând pentru Universitatea mult şi bine în anii ce vor urma. Oricând va avea nevoie de susţinere sau de un sfat sincer, eu voi fi alături de el”, a spus portarul oltenilor.

Vizualizări: 2,906

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: