A treia victorie consecutivă în Grupa 11-18 pentru CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a înregistrat a treia victorie consecutivă în Grupa 11-18, după ce a câștigat confruntarea cu CS Vâlcea, scor 95-91. Pe sferturi scorul a fost 23-27, 30-25, 19-17, 23-22 în partida a contat pentru etapa a 21-a din Liga Națională de Bascht Masculin Getica 95. 

Baschetul spectacol s-a întors sâmbătă seara în Sala Sporturilor din Târgu Jiu când numeroși spectatori au asistat la o partidă excepțională, la care au contribuit din plin cele două formații. 

La capătul unui meci cu numeroase răsturnări de situație, cu reușite spectaculoase, și cu un final de infarct, baschetbaliștii lui Kresimir Basic s-au impus cu 95-91. Jucătorii de la CSM Târgu Jiu s-au impus în 3 din cele 4 sferturi ale meciului în timp ce vâlcenii și-au adjudecat doar sfertul de debut. 

Gorjenii au trecut în avantaj în sfertul doi, dar s-au văzut egalați în ultima parte a meciului. Mai mult, vâlcenii au trecut în avantaj, 88-91, cu doar câteva secunde înainte de finalul meciului. Cel care avea să schimbe soarta meciului a fost Dimitrius Underwood. Cu 15 secunde înainte de finalul meciului, americanul și a asumat o aruncare de 3 puncte. Aruncarea lui Dimitrius și a găsit ținta, iar atmosfera din Sala Sporturilor a atins cote maxime. 

Dimitrius Underwood, care a fost faultat pe aruncarea de 3 puncte, a înscris pentru 92-91 iar meciul s-a terminat cu scorul de 95-91 iar CSM Târgu Jiu a ajuns la a 8-a victorie din acest sezon. 

După acest joc câștigat gruparea gorjeană se menține pe locul 2 în Grupa 11-18.  

Vizualizări: 397

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: