Flavius Stoican știe ce echipe pot promova în Liga 1!

Fost antrenor la echipe din Liga 1, printre care și Pandurii, Flavius Stoican este la curent cu situația aspirantelor la un loc în prima ligă. Antrenorul celor de la Reșița a comentat situația din Liga 2 în privința luptei pentru promovare. 

Antrenorul echipei CSM Reșița a numit formațiile care, din punctul său de vedere, vor urca în prima divizie la finalul play-off-ului, mai ales că primele două clasate din acest moment nu au dreptul de a juca în Liga 1 a României.

CSC Șelimbăr și Corvinul Hunedoara sunt primele clasate în Liga 2, dar nu pot promova. De altfel, șanse mari de a fi în play-off are și Steaua, locul 7, la un punct de locul 6, astfel că numărul total al cluburilor din play-off fără drept de promovare poate fi de trei.

Flavius Stoican crede că în Liga 1 vor promova de pe primele două locuri Unirea Slobozia, locul 3, și Gloria Buzău, locul 5.

Clasată pe locul 3 în Liga 2 la început de an, la egalitate cu poziția secundă, Unirea Slobozia este printre principalele favorite la promovare, dacă luăm în calcul rezultatele și modul în care au arătat echipele în 15 etape de Liga 2.

De partea cealaltă, Gloria Buzău începe anul pe locul 5 în Liga 2, la șapte puncte de liderul CSC Șelimbăr și are avans de trei puncte peste locul 7, primul care la finalul sezonului regulat nu duce în play-off, ocupat de Steaua, se arată în anliza electuată de liga2.ro.

”Cred că una din echipele cu șanse la promovare este Gloria Buzău. A doua cred că e Slobozia! Din punctul meu de vedere, cele două care vor promova direct sunt Unirea Slobozia și Gloria Buzău!”, a spus Flavius Stoican pentru Buzăul Sportiv.

Înainte de prima rundă din 2024 din Liga 2, a 16-a a sezonului regulat, pe locul 1 se află CSC Șelimbăr (32 de puncte). Locul 2 este ocupat de Corvinul Hunedoara (31 de puncte) urmate fiind de  Unirea Slobozia (31 de puncte), CS Mioveni (26 de puncte) și Gloria Buzău (25 de puncte).

Vizualizări: 1,300

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: