S-a lăsat cu scandal la pauză la Universitatea Craiova - U Cluj! 

Universitatea Craiova și U Cluj au încheiat la egalitate, 2-2, meciul disputat în acest weekend în Bănie. La pauză Dan Nistor și Alex Chipciu au fost la un pas de bătaie.

Oltenii au condus jocul în prima repriză, intrând cu 2-0 la pauză, însă „șepcile roșii” au egalat în mai puțin de 20 de minute de la începerea părții secunde. 

Imediat după finalul meciului, Dan Nistor a dezvăluit episodul halucinant petrecut la pauză.

Din spusele lui Dan Nistor, se pare că acesta a avut o altercație cu Alex Chipciu, iar aceștia au fost la un pas să sară la bătaie.

„Ne iubim foarte mult eu și Chipciu și am vrut să ne batem în vestiar și am ieșit așa după pauză. 

Obiectivul nostru este să terminăm pe locurile 7-9, dar, cât putem, luptăm pentru accederea în play-off”, a declarat Dan Nistor, în stilul său caracteristic.

Fotbalistul a vorbit și despre meci, spunând că „s-a trăit greu în prima repriză”, pe când clujenii erau conduși cu scorul de 2-0.

„S-a trăit foarte greu, în prima repriza n-am fost la meci. Am venit în a doua, dar s-a văzut! Ne bucurăm pentru acest egal și cred că de azi e un nou început pentru noi. Știți că au venit mulți jucători târziu, n-am avut nici teren pe iarbă să ne antrenăm, ne-am antrenat pe sintetic și e greu”, a mai declarat Dan Nistor.

Vizualizări: 1,012

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: