Un pas uriaș spre Grupele Valoare!

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu a câștigat categoric disputa pentru locul 2, scor 32-23, contra CSS Sibiu. Formația pregătită de Paula Martinescu a urcat pe locul 2 în serie și a făcut un pas uriaș către Grupele Valoare. 

Victorie clară pentru junioarele 3 CSM Târgu Jiu în meciul derby din etapa a 16-a din Seria H a Campionatului Național, a anunțat clubul gorjean. 

Gorjencele au dominat fără probleme partida cu echipa sibiană, într-un meci în care gorjencele au condus din primul până în ultimul minut. Susținute de o superbă galerie, junioarele Paulei Martinescu au câștigat partida care le-a trimis pe locul 2 în serie, fiind acum favorită la calificarea în Grupele Valoare. 

A fost un meci în care Raisa Pagnejer a fost cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu, cu 18 goluri!

”Victorie, CSM Târgu Jiu! Public minunat, atmosferă de vis pentru un meci important, cu fete motivate, cu ambiție, dăruire, concentrare, cu un joc bun în atac, dar și în apărare, iată ingredientele care au dus astăzi la câștigarea acestui meci de importanță maximă în vederea calificării în Grupele Valoare. Sunt mândră de jucătoarele mele, care astăzi au demonstrat că pot fi speranțele pentru handbalul de performanță al localității noastre. Mulțumim părinților și tuturor celor care ne-au sprijinit cu atâta pasiune, dar mai ales că au avut încredere în noi. Sunt foarte mulțumită și de jocul defensiv pe care l-au făcut astăzi fetele mele și am încredere că vom progresa și aici mult mai mult. Felicitări Panterele!”, a transmis la finalul jocului, pentru site-ul oficial, antrenoarea Paula Martinescu.

CSM Târgu Jiu mai are de disputat două etape din prima parte a campionatului. În penultima etapă, CSM Târgu Jiu va juca cu CS Novaci, în deplasare, pe 14 februarie, iar în ultima etapă, 17 februarie, acasă, cu LT Traian Vuia Reșița. 

CSM TÂRGU JIU: Yasmina Sfiea, Andrada Văduva, Ana Bîrlete 2g, Cleopatra Pîslaru 2g, Raisa Pagnejer 18g, Daniela Țoțan 1g, Ștefania Chimerel, Raisa Ion, Gabriela Anuțoiu, Alexia Vârțan, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu 1g, Antonia Vârțan, Maria Cojocaru 7g, Carla Logăscu 1g, Alexia Cioi. Antrenoare: Paula Martinescu.

Vizualizări: 736

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: