CSM Târgu Jiu a pierdut meciul din Spania 

CSM Târgu Jiu a pierdut, duminică seara, în deplasare, confruntarea cu Costa de Sol Malaga, scor 26-30. Meciul a contat pentru etapa a 5-a din Grupa D a EHF European League Woman, sezonul 2023-2024. 

Prima repriză a fost una destul de echilibrată, în care cele două echipe au trecut rând pe rând la conducere pe tabelă. CSM Târgu Jiu a condus în mai multe rânduri și a oferit o replică solidă formației spaniole, după cum arată csmtargujiu.ro în cronica jocului: „Așa cum promitea Liviu Andrieș înainte de plecarea spre Spania, echipa sa a avut o cu totul altă exprimare în teren față de meciul tur. Iar acest lucru s-a văzut pe parcursul partidei, în care oltencele s-au ridicat la nivelul competiției. Meciul a fost unul destul de echilibrat în cea mai mare parte a sa, doar debutul reprizei secunde fiind singura sincopă a grupării gorjene. A fost momentul în care gazdele și-au mărit diferența pe tabelă la 6 goluri. Gorjencele au echilibrat apoi meciul, dar nu au reușit să remonteze diferența”.  

Într-un meci bun prestat de gruparea gorjeană, extrema Andreea Chiricuță a reușit 5 goluri și a fost cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu. 

În ultima etapă din Grupa D EHF European League, CSM Târgu Jiu va juca cu echipa maghiară Motherson Mosonmagyarovari KC. Meciul este programat pentru duminică, 18 februarie, de la ora 19:00.

Galerie foto



Vizualizări: 627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: