A spart un bar din Dragotesti

Un minor de 17 ani, este cercetat în stare de libertate de poliţişti, fiind suspectat că a pătruns pe timpul nopţii, prin efracţie, într-un bar din Dragoteşti, iar de aici a sustras bunuri în valoare de 1.000 lei.

În data de 21.01.2012, orele 10:30, poliţiştii Secţiei 4 de Poliţie Rurală Mătăsari au fost sesizaţi direct de către reprezentantul unui bar din Dragoteşti, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în incinta localului, iar de aici a sustras mai multe bunuri.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că suspecţii au pătruns în incinta barului, în noaptea de 20 spre 21 ianuarie a.c., iar de aici au sustras casa de marcat fiscală, băuturi alcoolice şi ciocolată, valoarea prejudiciului creat fiind estimată la suma de 1.000 lei.

Urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspect de comiterea furtului este un minor de 17 ani, din comuna Dragoteşti, judeţul Gorj.

Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au recuperat integral prejudiciul, bunurile sustrase fiind restituite reprezentanţilor barului.

Suspectul minor este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: