A tăiat ilegal arbori din pădurea statului

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au reţinut marți pentru 24 de ore un tânăr de 28 de ani, din comuna Godineşti, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de tăiere și ilegală sustragere de arbori.

"Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că la data de 19 august a.c., poliţiştii au surprins tânărul în flagrant delict, în timp ce sustrăgea  material lemnos, de pe raza comunei Godinești, cu un atelaj hipo, iar cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că materialul lemnos sustras provenea din tăierea ilegală a șase arbori de diferite esențe, de pe o suprafaţă de pădure administrată de Ocolul Silvic Motru", arată IPJ Gorj.

Atelajul hipo folosit la sustragerea materialului lemnos a fost indisponibilizat de poliţişti în vederea continuării cercetărilor și stabilirii întregii activități infracționale, iar la fața locului s-a deplasat un reprezentant din cadrul Ocolului Silvic Motru care a procedat la inventarierea și cubarea materialului lemnos rezultând un volum total de 2,4 mc. care a fost predat în custodie acestuia.

Vizualizări: 2,675

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: