Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

A tamponat mașina poliției

Un tânăr de 28 de ani, din oraşul Haţeg, a rămas fără permisul auto pentru 60 de zile şi a primit o amendă de 870 de lei după ce s-a tamponat cu o maşină a Poliţiei din oraşul Petrila aflată în misiune, a informat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Maşina de poliţie era condusă de un poliţist aflat în timpul serviciului şi circula pe un drum cu prioritate.

Accidentul a avut loc sâmbătă seară pe şoseaua de centură a oraşului Haţeg, şoferul vinovat nerespectând semnificaţia indicatorului "Cedează trecerea" într-o intersecţie, în condiţiile în care maşina de poliţie avea puse în funcţiune semnalele luminoase şi acustice.

"Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Tânărul care a produs tamponarea a fost sancţionat contravenţional cu amendă in valoare de 870 lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 60 de zile", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

În urma evenimentului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

Vizualizări: 2,554

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: