A urcat cu mașina pe gard. “Cascadorul” e din Gorj

Un tânăr din Târgu Jiu, băut și fără permis, a reușit să îi surprindă pe polițiștii din Dolj. Marți noaptea, bărbatul de 31 de ani a provocat un accident pe DN 6B, în localitatea doljeană Negoieşti.

Gorjeanul a pierdut controlul direcţiei, a ieşit de pe şosea şi lovit un gard de beton. Maşina a rămas suspendată pe gardul de beton.

„Un bărbat de 31 de ani, din Târgu Jiu, a condus un autoturism pe DN 6B, iar într-o curbă la stânga, în localitatea Negoieşti, nu a redus viteza de deplasare, a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, lovind un gardul din beton. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto”, au precizat poliţiştii doljeni.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul nu are permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. „De asemenea, în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat. Persoana în cauză a fost condusă la spital pentru recoltarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, au mai explicat reprezentanţii IPJ Dolj.

Pe numele gorjeanului a fost întocmit un dosar penal.

Vizualizări: 26,683

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: