A vrut canalizare în patru sate, dar a primit bani doar pentru două

Comuna Fărcășești este codașă în ceea ce privește sistemul de canalizare. Localitatea se numără printre puținele din Gorj fără această utilitate. Autoritățile de aici au făcut proiect pentru introducerea rețelei în patru sate, prin programul Anghel Saligny, însă au primit bani numai pentru jumătate din investiție.

"Noi am sperat că o să ne fie finanțat tot proiectul, numai că am primit bani să introducem canalizarea în 2 sate din patru pentru care am solicitat fonduri. Am cerut 20.000.000 de lei, dar ne-au dat jumătate din sumă. În această situație, o să începem cu sistemul de canalizare dintre comuna Urdari, cu satele Peșteana de Jos și Valea cu Apă, și apoi o să continuăm și în restul satelor pe alte programe.", a declarat primarul din comuna Fărcășești, Constantin Drăgoiescu.
Autoritățile locale vroiau bani și pentru satele Fărcășești și Moșeni. În alte două sate ale comunei se va introduce canalizare prin Agenția Fondului de Mediu.
"Am proiect depus la AFM pentru canalizare în satele Roșia și Rogojelu. Urmează să demarăm procedurile de scoatere la licitație și noi sperăm ca din toamnă să începem lucrările.", a mai adăugat edilul din Fărcășești.

Vizualizări: 2,509

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: