A zăcut mort 4 zile într-o garsonieră din „9 Mai”

Sfârşit cumplit pentru un tânăr de 31 de ani din municipiu, al cărui trup neînsufleţit a fost descoperit duminică seara în locuinţa pe care o avea într-un bloc de garsoniere din zona de sud a oraşului. Alin Nica lucra în construcţii şi de câteva zile nimeni nu îl mai văzuse.

Stătea în garsoniera respectivă împreună cu mama sa, dar femeia era plecată de miercuri la ţară pentru a-şi săpa via. Îşi ştia băiatul în siguranţă şi nu îşi făcea probleme în privinţa lui. Acum însă ştia că îl suna degeaba pe Alin şi, ca urmare, a venit să vadă ce se întâmplă. „Eu am plecat şi l-am lăsat sănătos, după care, de miercuri seara nu a mai răspuns la telefon. Când am venit acum m-a întrebat un şef de-al lui la care lucra în construcţii în timpul săptămânii, dacă ştiu ceva despre el că nu-i răspundea nici lui la telefon. Atunci mi-am făcut griji, iar când am ajuns la bloc am văzut perdeaua la fel cum era miercuri când am plecat eu. El nu o aranja niciodată şi mi-am dat seama că ceva este”, a spus Ileana Sârbu.

Mama lui Alin nu a fost singura care şi-a făcut griji pentru el, o mătuşă a acestuia susţinând că moartea tânărului nu ar fi deloc întâmplătoare. „Am discutat cu un prieten de-al lui care ne-a povestit că miercuri seara el ar fi fost aici într-un local în zonă şi ar fi luat bătaie de la trei indivizi. Nu ştim cât de rău a luat bătaie, dar ştim că tot de miercuri seara el nu mai răspunde la telefon. Băiatul acesta cu care am vorbit ne-a spus că joi dimineaţa a venit el la Alin şi a bătut la uşă. A auzit televizorul mergând, a sunat pe mobil, Alin nu i-a răspuns şi el a plecat supărat că nu-i răspunde. Dacă ştia că el e căzut în interior poate se mai putea face ceva pentru a-l salva”, a povestit Ana Sârbu, mătuşa lui Alin.

Semne de întrebare

Locatarii din bloc au intrat şi ei în panică după ce au observat că de vineri încoace aerul devenea tot mai greu respirabil. Practic, duminică doar curajoşii mai putea să treacă pe holul etajului trei al blocului şi să respire fără să-şi ducă mâinile la nas. Oamenii au sunat la 112 şi, seara, au chemat pompierii, aceştia intrând pe geam în garsoniera în care l-au găsit pe Alin mort în baie. Nimeni nu ştie în ce împrejurări s-a produs decesul, legiştii urmând să comunice azi care ar fi motivele ce au produs moartea bărbatului. Poliţiştii care au făcut ancheta la faţa locului nu au descoperit urme vizibile de violenţă, lucru care era oricum destul de greu de făcut, dată fiind starea în care se afla cadavrul. Anchetatorii trebuie să stabilească pe parcursul cercetărilor dacă moartea a fost una violentă sau a fost generată de eventuale probleme de sănătate, rudele lui Alin fiind convinse că bătaia despre care li s-a spus că ar fi avut loc ar fi produs decesul acestuia.

Vizualizări: 198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: