Colegii lui Mihai Zahariuc nu cred că tânărul s-a sinucis

Gestul lui Mihai Zahariuc, elevul de 16 ani care s-a omorât la fel ca şi Raluca, i-a şocat pe colegii lui de clasă şi nu cred în varianta sinuciderii. Colegii şi profesorii susţin că adolescentul ar fi suferit mult după moartea mamei şi era nevoit să muncească pentru a-şi ajuta familia. Trupul neînsufleţit al lui Mihai a fost ridicat ieri seară de la Serviciul de Medicină Legală şi depus la Capelă, iar astăzi va fi condus pe ultimul drum.

Mihai Zahariuc avea 16, iar în urmă cu o săptămână a dispărut de acasă şi a decis să se omoare. „Era un băiat deschis, plin de viaţă. Nu se prea înţelegea cu tatăl lui, dar nu a suferit niciodată din această cauză, ci că i-a murit mama. Vorbeam cu el mereu. Am vorbit chiar şi de gestul Ralucăi Drăguşin, iar el a zis că nu ar face niciodată aşa ceva. El nu era capabil de aşa ceva. De asta moarte lui ni se pare foarte suspectă. Noi credem că este vorba de o crimă, pentru că nu i s-a găsit telefonul mobil, buletinul, avea ceva legat în jurul gâtului. Totul este foarte ciudat. El nu voia să se omoare”, spune un coleg al lui Mihai.

El provenea dintr-o familie cu mulţi fraţi, iar în urmă cu doi ani, mama lui a decedat şi a rămas în grija tatălui. Moartea mamei l-a afectat foarte mult. De când a pierdut-o a fost nevoit să muncească după ce termina orele pentru a-şi ajuta financiar familia. „Era un băiat bun. Muncea în construcţii pentru a face rost de bani să-şi ajute familie. Am înţeles că suferea foarte mult după mama lui care a decedat şi ar fi spus într-o discuţie că ar da oricât şi ar face orice numai să-şi mai vadă măcar o dată mama. Noi o să strângem ceva bani pentru familie”, a declarat Dorina Popescu, directorul Liceului „Ion Mincu“.

FLORI ŞI LUMÂNĂRI

Ieri colegii au pus în banca lui Mihai flori şi lumânări. „În sufletul nostru Mihai a lăsat un gol imens. A rămas decât amintirea lui. Ne pare rău de el şi nu-l vom uita niciodată”. Trupul neînsufleţit al lui Mihai Zahariuc a fost ridicat aseară de la Serviciul de Medicină Legală şi depus la capela Bisericii Sfântul Nicolae, acolo unde a fost plânsă şi Raluca Drăguşin. Astăzi adolescentul va fi condus pe ultimul drum.

Nu ştiu de ce a făcut asta. Nu i-a lipsit nimic. A avut tărâţe în cap atunci când a făcut asta

Tatăl lui Mihai

„Era un băiat liniştit, absenţe nu prea avea, notele erau de mijloc. Nu a pus niciodată probleme nici unui profesor. Tatăl lui a ţinut mereu legătura cu şcoala. Avea prieteni, vorbeau. Era deschis. Nu ştiu ce l-a determinat să recurgă la un astfel de gest. Este foarte ciudat tot ce s-a întâmplat“

Lelia Ularu, diriginta

Vizualizări: 250

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: