Raluca Drăguşin, premiată postmortem

La festivitatea de absolvire de la Colegiul Naţional „Spiru Haret” a fost rostit şi numele Ralucăi Drăguşin, eleva care a decis să-şi pună capăt zilelor chiar cu o săptămână înainte. Colegii au ţinut un moment de reculegere în amintirea Ralucăi, iar conducerea liceului i-a oferit chiar şi după moarte o diplomă de excelenţă şi o sumă de bani pentru rezultatele obţinute la olimpiadă. Diplomele vor ajunge la familia Ralucăi.

Vineri trebuia să fie premiată la festivitatea de absolvire de la Colegiul Naţional „ Spiru Haret” şi Raluca Drăguşin, eleva care şi-a pus capăt zilelor înainte cu o săptămână de bac. Media Ralucăi din clasa a XII-a a fost 9.91 şi trebuia să primească menţiune. „Raluca este cu sufletul printre noi. Am simţit-o pe toată perioada festivităţii. Ea este în suflete noastre, nu a murit. Trăieşte şi aşa va fi mereu. Ea trebuia să ia menţiune, pentru că mediile au fost foarte mari în clasă. A mai primit şi o diplomă de excelenţă pentru rezultatele pe care le-a obţinut la olimpiada de logică şi o sumă de bani din parte conducerii şcolii. Toate diplomele vor ajunge la familia Ralucăi, care şi-a dorit ca tânăra să aibă rezultate bune şi să aibă o carieră de succes”, spune Luminiţa Dima, diriginta Ralucăi

MOMENT DE RECULEGERE

Toţi elevii claselor a XII-a şi cadrele didactice au ţinut un moment de reculegere în amintirea Ralucăi Drăguşin, eleva eminentă care nu a vrut să se bucure de rezultatele muncii ei din liceu.

Vizualizări: 249

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: