Absolvenţii de 10 ai Gorjului, premiaţi de autorităţi

Cei 8 absolvenţi de clasa a VIII-a şi a XII-a din judeţul Gorj care au reuşit performanţa să obţină media 10 la examenul de Evaluare Naţională şi de Bacalaureat vor fi premiaţi joi, 27 august, în cadrul unei manifestări organizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Gorj.

Fiecare dintre elevii merituoşi va primi o sumă de bani, alocată de Ministerul Educaţiei. "Este vorba de 3 elevi care au obţinut media 10 la Bacalaureat şi 5 la Evaluarea Naţională", a declarat Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

La ceremonia de premiere va lua parte conducerea ISJ, dar și directorii unităților școlare pe care elevii merituoși le-au absolvit. Absolvenții claselor a VIII-a care vor fi premiați sunt: Leonard Guran de la Colegiul Național "Spiru Haret", Alexandru Mischie- Colegiul Național "Tudor Vladimirescu" (CNTV), Iulia Pascu și Adriana Stăvilă- Școala Gimnazială "Constantin Săvoiu" și Theodora Spanache- Școala Gimnazială "Alexandru Ștefulescu".     

Absolvenții de liceu care au obținut media maximă la examenul maturității și care vor fi premiați sunt: Georgiana Amelia Dumbravă de la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” , Alexandru Firuţi de la Colegiul Naţional ”George Coşbuc” din Motru dar și olimpicul internaţional Dumitru Călugăru de la CNTV.

Absolvenții de liceu care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat vor beneficia de câte un stimulent financiar în valoare de 3000 de lei, iar absolvenții de gimnaziu de 1000 de lei.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: