Acceptă Romanescu provocarea lui Iulian Popescu?

foto arhivă din vremea în care Marcel Romanescu era membru PNL

Primarul Marcel Romanescu nu a anunțat un program pentru municipiul Târgu Jiu deși campania este la jumătatea perioadei, târgujienii primind de la echipele PSD un pliant în care sunt menționate investiții pe care le-ar fi realizat, însă nicio vorbă despre ce are în plan în următorul mandat.

Cu toate acestea, Romanescu a avut o reacție pe programul principalului său contracandidat, Iulian Popescu. 

Popescu a propus o variantă spectaculoasă de a transforma turnul de la CET, acum în ruină, ca toată zona. El a realizat și o randare, o simulare pentru a putea arăta oamenilor ce ar putea deveni.

Proiectul este unul curajos într-un oraș în care încă se inundă străzile și subsolurile blocurilor, unde acum sunt asfaltări, seara se sparg, ori unde nu este nicio investiție majoră care să producă locuri de muncă. 

Romanescu a postat un videoclip în care spune că turnul de la CET poate fi achiziționat. el propune să-l cumpere Ion Iordache.

”Mi-au atras atenția două obiective din programul electoral al contracandidatului meu Iulian Popescu.

Mă refer la reabilitarea turnului din CET. Acum trei am dat posibilitatea pentru a putea fi preluat acel turn de către orice om de afaceri din Gorj, care ar putea să-l reabiliteze. Propunerea dvs este SF, la fel ca și propunerea reabilitării căilor ferate de pe raza municipiului Târgu Jiu”, a spus Romanescu.


Popescu i-a răspuns printr-un comentariu la postare și l-a provocat la o dezbatere pe proiecte: ”Văd că le-ai cam încurcat, stai prost și cu cititul, nu numai cu acțiunile. Te provoc la o dezbatere pe programe electorale, să discutăm concret despre ce avem de oferit acestui oraș. Să vedem cine are cu adevărat soluții viabile și cine doar vorbește. Pe 9 iunie, să dăm ocazia cetățenilor să aleagă în cunoștință de cauză”.

COMANDAT DE PARTIDUL NATIONAL LIBERAL GORJ, CIRCUMSCRIPTIA ELECTORALA NR 20, EXECUTAT DE VISUITOR DM SRL SRL, CUI MANDATAR 21200012

Vizualizări: 3,672

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: