Accident cu 10 victime, la Ciuperceni. Plan roşu de intevenţie!

Un bărbat de 80 ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Câlnic, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz de transport persoane, condus regulamentar de un bărbat de 40 ani, din Târgu Jiu. În urma impactului, conducătorul autoturismului a intrat în stop cardio-respirator. Din primele informaţii, cel puţin nouă persoane au fost rănite uşor. În zonă s-a activat Planul roşu de intervenţie, ca urmare a numărului mare de victime. Accidentul s-a produs în localitatea gorjeană Ciuperceni.

Update

„ISU Gorj a fost solicitat să intervină, în această după-amiază, la un accident rutier produs pe raza localității Ciuperceni, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane și un autoturism. La faţa locului s-au deplasat echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg Jiu cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, o ambulanţă SMURD, echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Motru cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanţă SMURD, precum și 5 ambulanţe din cadrul SAJ Gorj. În urma impactului au rezultat 9 victime, dintre care 7 au fost transportate la UPU Tg Jiu, iar 2 victime au refuzat transportul”, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Update: Poliţia Gorj a comunicat că 5 persoane din microbuz au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului, fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Galerie foto




Vizualizări: 20,769

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: