Smulgea bijuteriile de la gâtul femeilor

Pândea victimele şi le smulgea bijuteriile de la gât. Este vorba de un tânăr doljean care în ultimele luni a comis două astfel de tâlhării. Ultima victimă a acestuia a fost o femeie din Târgu Jiu care în timp ce se deplasa la serviciu a fost deposedată de medalionul pe care îl purta la gât. Hoţul nu s-a putut bucura prea mult de bunul furat, dat fiind faptul că poliţiştii i-au dat de urmă. Acesta a fost prezentat ieri Parchetului municipal cu propunere de arestare preventivă.

Presupusul autor al fărădelegilor este un tânăr din Craiova, în vârstă de 22 de ani. Poliţiştii i-au dat de urmă după ce au fost sesizaţi pe numărul unic de urgenţă de către o femeie în vârstă de 39 de ani din Târgu Jiu care le-a spus oamenilor legii că în timp ce mergea pe strada 22 Decembrie, aflându-se în drum spre serviciu, i-a fost smuls medalionul pe care îl purta. În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii s-a stabilit că tânărul nu se află la prima infracţiune de acest gen. “Extinzând cercetările, poliţiştii au stabilit faptul că tânărul este suspect şi în cazul unei alte infracţiunii de tâlhărie, comise la data de 24 mai a.c., asupra părţii vătămate C.E., de 60 ani, din Tg. Jiu, faptă ce figura în evidenţă cu autor necunoscut. La data respectivă, suspectul, prin acelaşi mod de operare, respectiv prin smulgere, a deposedat-o pe victimă de lănţişorul din aur pe care îl purta la gât, în greutate de peste 22 grame. Poliţiştii au stabilit faptul că, ulterior, tânărul s-a deplasat în municipiul Rm. Vâlcea, unde, la o casă de amanet, a valorificat bunul sustras pentru suma de 1.750 lei. În baza probatoriului administrat, suspectul a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie”, a se arată în comunicatul IPJ Gorj.

Hoţul a fost prezentat ieri procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă. Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti în ambele cazuri, bunurile fiind restituite celor două femei.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: