DRAMĂ: Minoră de 7 ani, violată de concubinul mamei

Caz cutremurător în comuna Bolboși, unde o minoră de 7 ani a fost violată de concubinul mamei sale. Mama şi-a luat fiica de lângă tatăl ei şi s-a mutat la un concubin. Pleca la muncă şi îşi lăsa fetiţa dormind, fără să ştie că este abuzată. Fata a povestit totul abia după câteva luni, dar violatorul a fugit de acasă, atunci când a fost anunţată poliţia. Ieri, bărbatul a fost prins în gara din Strehaia şi reţinut pentru 24 de ore.

Minora de 7 ani locuia împreună cu mama în locuința concubinului din comuna Bolboși. Femeia pleca frecvent de acasă la muncă și-și lăsa copila în grija concubinului și a tatălui acestuia. Niciodată nu s-a gândit că micuța este abuzată de partenerul său de viață. Din primele informaţii, în lunile februarie-martie, Ionel Șolga în vârstă de 28 de ani a întreținut în mai multe rânduri relații sexuale orale cu minora. Din probatoriul administrat de oamenii legii în acest caz se pare că acesta ar fi încercat să întrețină și raporturi sexuale normale și anale cu victima.

Fata nu a mai putut ascunde drama prin care trecea și săptămâna trecută le-a povestit vecinelor, dar și mamei sale, nenorocirea care i s-a întâmplat. Imediat a fost anunțată poliția, numai că bărbatul a fugit de acasă și s-a ascuns în pădurile din zonă. Pe numele acestuia au fost emise mai multe mandate de aducere și s-au făcut percheziții la domiciliul acestuia, însă fără rezultate. Ieri Ionel Șolga a fost depistat în gara din Strehaia, de unde intenționa să plece la Timișoara, iar apoi în Germania. Acesta a fost adus imediat în fața procurorilor care au emis pe numele său ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat magistraților de la Tribunalul Gorj cu propunere de arestare preventivă.

Mama fetei povestește drama copilei

Mama fetei este din comuna Negomir și povestește drama trăită de copilă. Aceasta susține că imediat ce a aflat de tragedie a decis să-l părăsească pe concubin și a cerut ajutorul tatălui micuței. Femeia a fost audiată ieri de procurori. „Eu am fost 2 luni măritată la băiatul ăla. Mă duceam la muncă și lăsam fata acasă dormind. M-a bătut și mi-am făcut bagajele să plec. O femeie mi-a spus că s-a pus pe fată, dar ea nu a vrut. Fata mi-a spus când am plecat. Și atunci l-am sunat pe al meu să vină să ne ia cu căruța. Cel care a violat-o era concubinul meu. Am sunat la 112 și el a fugit de acasă”, a explicat mama victimei.

Minora a fost încredințată tatălui şi va fi consiliată de specialişti. „Minora va fi consiliată de specialiștii direcției și a fost luată de la mamă și încredințată tatălui care a cerut acest lucru în instanță. Așteptăm să vedem cum se finalizează ancheta și dacă mama va fi decăzută din drepturile părintești”, a precizat Ninela Gruia, director adjunct DGASPC Gorj.

Vizualizări: 266

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: