Accident cu patru răniţi la Scoarţa

În data de 04.01.2013, orele 00:26, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre producerea unui accident de circulaţie cu victime pe DN67, pe raza comunei Scoarţa, sat Pişteştii din Deal, judeţul Gorj.

L-a faţa locului s-a deplasat echipa o echipă operativă constituită la nivelul subunităţii care a constatat că B.M.N., de 23 ani, din comuna Săcelu, judeţul Gorj, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe DN 67, pe raza comunei Scoarţa, sat Pişteştii din Deal, jud. Gorj, la Km. 93+700 metri, din direcţia Scoarţa în direcţia municipiului Târgu-Jiu, datorită neatenţiei în conducere, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un gard confecţionat din piatră.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi vătămarea corporală uşoară a lui L.S.L., de 20 ani şi B.G., de 18 ani, ambii din comuna Bălăneşti, judeţul Gorj şi a lui P.D., de 25 ani, din comuna Săcelu, judeţul Gorj, toţi pasageri în autoturism.

Victimele au fost transportate la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu, pentru îngrijiri medicale. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: