DJ Marian Stănoiu a părăsit România! Pune muzică londonezilor!

Cunoscutul DJ Marian Stănoiu a părăsit Târgu Jiul şi munceşte în Londra. După ce a spălat vase şi a muncit în construcţii, Marian Stănoiu revine la marea dragoste. Dar, de această dată, târgujianul pune muzică într-un club din Londra.

După 12 ani în care a fost vocea radiourilor din Gorj şi 14 ani în care a pus muzică în cluburile din Gorj şi din ţară, DJ Marian Stănoiu a decis să plece în Anglia, considerând că acolo are mai multe şanse. Stănoiu a povestit la un post local de televiziune că a lăsat totul în urmă deoarece îşi doreşte o casă şi o familie, iar în România este imposibil. „Din păcate nu poţi să faci ceva aici, doar să trăieşti de o zi pe alta. Pentru că îmi doresc o casă, o familie am decis să plec acolo“, a povestit Marian.

După câteva luni în Londra, Marian Stănoiu crede că viaţa este mai bună acolo, dar este şi foarte greu. A spălat vase, a lucrat în construcţii, iar în final, viaţa l-a adus tot în fata butoanelor. A pus muzică pentru studenţii din Oxford.

DJ Marian Stănoiu a venit în Târgu Jiu de sărbători, dar revine la Londra, unde are promisiunea unei slujbe pe placul său: să pună muzică într-un club din capitala Marii Britanii. „Îmi lipsea radioul“, a povestit acesta.

Vizualizări: 291

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: