Accident cu trei mașini, la Scoarța

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti s-au sesizat cu privire la producerea unui accident rutier cu victime, pe D.N. 67 comuna Scoarţa.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că un tânăr, de 28 de ani, din comuna Negomir, în timp ce conducea o autoutilitară, pe D.N. 67 localitatea Pişteştii din Deal, din direcţia Scoarţa spre Târgu-Jiu, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de un autoturism condus de un bărbat, de 32 de ani, din comuna Scoarţa şi a intrat în coliziune cu acesta.

Ulterior, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers, într-un alt autoturism condus de un bărbat, de 51 de ani, din comuna Bumbeşti Piţic, ce se deplasa regulamentar din direcţia Târgu-Jiu spre Scoarţa.

În urma impactului au suferit leziuni doi pasageri ai primului autoturism, fiind transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Târgu-Jiu şi Târgu-Cărbuneşti pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-le recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 1,812

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: