Accident cu victime pe centura din Târgu Jiu

Doi bărbați au ajuns la spitalul din Târgu Jiu, după un accident care a avut loc pe centura Merilor. O dubiță condusă de un sibian a intrat într-o depășire, dar i-a fost tăiată calea de o mașină care ieșea de pe un drum lateral. A fost nevoie de intervenția celor de la descarcerare pentru a elibera victimele din autoturism.

Evenimentul rutier în care au fost implicate o dubiță și un autoturism înmatriculat în Bulgaria s-a produs joi la amiază pe centura Merilor din municipiul Târgu Jiu. În urma impactului, mașina cu numere străine, care ieșea de pe drumul lateral și în care se aflau două persoane, a ajuns în șanțul de pe marginea șoselei. Șoferul acesteia, Octavian Ilie Ciobanu de 35 de ani, dar și pasagerul din dreapta, Gheorghe Grancea, au suferit leziuni în zona picioarelor. Localnicii din zonă au dat o mână de ajutor până la sosirea echipajelor SMURD. "Legam roșiile în grădină când s-a întâmplat. Și băiatul acesta s-a băgat să treacă la noi, în partea aceasta. Și a venit cel cu duba și a dat direct în el, nu s-a asigurat. A depășit tirul și a dat direct în el, nu s-a asigurat cel cu dubița. A fost în stare de șoc, l-am stropit noi cu apă, picioarele a zis că nu poate să le mai miște”, a povestit un localnic.
Rudele șoferului accidentat s-au panicat când au aflat de accident. "Eram în casă și am auzit o bubuitură și am ieșit afară. Șoferul din mașina neagră îmi e nepot. Are ceva răni la picioare dar nu știm care e starea lui până nu ne ducem la spital. Are și el doi copii", a spus o localnică din zonă.
Șoferul dubiței, Sorin Lazăr din Sibiu, a scăpat fără nicio zgârietură. "Eu eram în depășirea unui camion și dânșii mi-au apărut în față. Lăsăm să hotărască polițiștii cine este vinovat", a spus Sorin Lazăr, șoferul dubiței.
Victimele, în stare de șoc
La fața locului au venit și pompierii care au ajutat la descarcerarea victimelor prinse între fiarele autoturismului înmatriculat în străinătate. Una dintre victime a fost găsită aproape inconștientă. "În unul din autoturisme erau două victime care nu puteau fi descarcerate decât cu ajutorul nostru și aveau nevoie de acordarea de prim ajutor. S-a trecut la calarea mașinii, s-a procedat la balizarea zonei și s-a acordat primul ajutor persoanelor încarcerate. Una din persoane era semiconstientă, una conștientă. Se pare că au niște traumatisme", a declarat Stelian Bălașa, șeful gărzii de intervenție a ISU Gorj.
Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Galerie foto





Vizualizări: 2,866

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: