Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Turist polonez, accident cu motocicleta pe Transalpina

Ghinion pentru un turist din Polonia. În timp ce se deplasa luni pe șoseaua Transalpina pe o motocicletă a suferit un accident. La fața locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi montani, fiind apelat de proprietarul unei pensiuni din zona montană care le-a spus acestora că polonezul a căzut și este rănit. "Echipajul de jandarmi montani s-a deplasat imediat la fața locului, unde l-a găsit pe numitul M.P.A, cetățean polonez cu o motocicletă care prezenta mai multe avarii. În urma discuțiilor purtate cu cetățeanul polonez, acesta a declarat că nu solicită îngrijiri medicale, nu este rănit și că în urma unei căzături s-a zgâriat și a avariat motocicleta cu care efectua deplasarea", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj.
La fața locului s-a deplasat și un echipaj Salvamont însă turistul polenez nu a solicitat îngrijiri medicale, dar și un echipaj de la Poliția Novaci care a constatat situația în vederea eliberării unui document pentru reparația motocicletei.

Galerie foto


Vizualizări: 501

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: