Patru ciobani păcăliţi de o femeie

O femeie în vârstă de 63 de ani din Târgu Jiu a fost reținută de oamenii legii, fiind cercetată pentru înșelăciune. Conform polițiștilor, târgujianca a păcălit mai mulți ciobani. A achiziționat de la aceștia sute de oi fără să le plătească vreun leu, animale pe care ulterior le-a vândut.

Anchetatorii spun că târgujianca Maria Luculescu a cumpărat în toamna anului trecut peste 200 de oi de la patru fermieri din Crasna și Novaci fără să plătească un leu pentru animalele achiziționate. Ciobanilor le-ar fi promis că le va da banii pe oi, dar acest lucru care nu s-a întâmplat. Ulterior achizițiilor, femeia a vândut animalele și și-a însușit întreaga sumă obținută din vânzarea lor. Văzând că au fost păcăliți, ciobanii au reclamat-o pe aceasta la poliție. Luni 30 mai, femeia a fost reţinută, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. "La data de 30 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea a patru infracţiunii de înşelăciune. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în perioada septembrie-octombrie 2015, o femeie, de 63 de ani, din municipiul Târgu Jiu, ar fi cumpărat 201 ovine de la patru persoane şi ar fi refuzat să plătească contravaloare acestora. Cea în cauză a fost reținută pentru 24 de ore", a declarat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al Inspectortatului de Poliție Județan (IPJ) Gorj.
Maria Luculescu a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci cu propuneri legale. Femeia este cercetată acum pentru patru infracțiuni de înșelăciune și riscă ani buni de închisoare.

Vizualizări: 1,501

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: