Accident grav în Gorj, un bărbat a murit

Un grav accident de circulație a avut loc sâmbătă la Câmpu Mare, în județul Gorj. Un autoturism a depășit pe linie continuă și a lovit frontal o altă mașină. Din primele informații, unul din șoferi a murit, celălalt este în stare gravă, iar o tânără este rănită. Traficul rutier se desfășoară dirijat, pe un fir, a informat Centrul Infotrafic. Bărbatul decedat deținea mai multe farmacii în județ, la Târgu Jiu și Scoarța.

actualizare: La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și douș echipaje din cadrul SAJ Gorj care au constatat că în urma impactului au rezultat 3 victime.

Una dinte victime nu prezenta semne vitale. În ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenție, medicul sosit la fața locului a declarat decesul.

Celelalte 2 victime au suferit leziuni multiple și au fost transportate la Unitatea de Primiri-Urgențe a spitalului din Tg-Jiu, a transmis ISU Gorj.

actualizare 1: Din păcate, a murit și celălalt șofer, la doar 22 de ani. "Din primele cercetări efectuate de polițiști la fata locului a reieșit faptul că  un tânăr de 22 de ani, din Tg Jiu, în timp ce conducea un autoturism din direcția Tg Jiu către Vâlcea, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din Tg Cărbunești.

"În urma impactului dintre cele două autovehicule, a rezultat decesul celor doi șoferi și accidentarea unei tinere de 19 ani, din comuna Scoarța, care se afla un primul autoturism. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală și ucidere din culpă", a transmis Poliția.

Galerie foto



Vizualizări: 61,353

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: