Accident pe Defileu, cu trei victime

Accident joi pe Defileul Jiului, în apropierea popasului Lainici, în care au fost implicate 2 autovehicule.

"La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare din cadrul Gărzii de Intervenție Bumbești-Jiu, precum și 3 echipaje din cadrul SAJ Gorj, care au constatat că în urma impactului au rezultat 3 victime", a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

Este vorba de o tânără de 17 ani, o femeie de 45 de ani și un bărbat de 52 de ani. "La sosirea echipajelor, cele 3 victime reușiseră sa se autoevacueze din autovehicule și erau în stare de conștiență. Au fost preluate de către echipajele din cadrul SAJ Gorj și transportate la spitalele din Tg-Jiu și Bumbesti-Jiu", a mai precizat ISU Gorj.

actualizare: Potrivit IPJ Gorj, o femeie de 42 de ani, din municipiul Lupeni, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe Defileul Jiului, din direcția Petroșani spre Târgu Jiu, a efectuat o manevră neregulamentară de depășire, încălcând marcajul longitudinal continuu, în zona de acțiune a indicatorului - depășirea interzisă - și a lovit frontal un alt autoturism care se deplasa regulamentar pe sensul opus, din direcția Bumbești Jiu spre Petroșani, fiind condus de un bărbat de 52 de ani, din municipiul Vulcan, județul Hunedoara.

În urma evenimentului ambii șoferi și o tânără, pasageră în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, a precizat IPJ Gorj.

Vizualizări: 8,028

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: