Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Accident în lanț produs de un șofer băut

La data de 27 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Scoarţa au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat de 37 de ani, din oraşul Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov, cu privire la faptul că pe D.N. 67, pe raza comunei Scoarţa, s-a produs un accident rutier.

Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului s-a stabilit faptul că apelantul, în timp ce conducea o autoutilitară din direcţia Râmnicu Vâlcea spre Târgu-Jiu, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoutilitara condusă regulamentar în acelaşi sens, de un tânăr de 21 de ani, din comuna Albeştii de Argeş, judeţul Argeş, intrând în coliziune cu aceasta. Autoutilitara a fost proiectată în autotrenul care circula regulamentar în acelaşi sens, condus de un bărbat de 47 de ani, din comuna Valea Iaşului, judeţul Argeş.

În urma impactului au rezultat numai pagube materiale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, pentru doi dintre aceştia rezultatul a fost negativ, iar pentru apelant a rezultat o concentraţie de 0,10 mlg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 lei şi trei puncte de penalizare.
 
Sursa: Comunicat IPJ Gorj 

Vizualizări: 3,486

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: