Accident în Târgu Jiu cu o maşină care transporta gunoi

Traficul troleibuzelor a fost complet paralizat vineri dimineața la Târgu Jiu, după ce remorca unui camion s-a desprins de acesta și a lovit un stâlp de electricitate, pe care l-a și pus la pământ. Preț de câteva ore alimentarea cu energie a troleelor a fost întreruptă, în locul acestora fiind trimise pe traseu inclusiv autobuze mai vechi, care au preluat tot fluxul de călători din stații astfel încât oamenii să nu întârzie. Accidentul a avut loc dimineața devreme, în jurul orei 6.30,  chiar când se apropia ora de vârf,  în zona sensului giratoriu din nordul orașului, șoferul care conducea camionul fiind un tânăr din Reșița surprins și el de cele întâmplate.

„Mergeam și pur și simplu și dintr-o dată m-am trezit că s-a rupt proțapul. Nu era nici un viraj sau altceva, eram pe drum drept și s-a rupt proțapul remorcii. Aveam zece tone de gunoi menajer în ea și bine că s-a dus în stâlp pentru că dacă nu era stâlpul cred că lovea casa din apropiere și nu vreau să mă gândesc la ce s-ar fi putut întâmpla. Cred că sudura a fost mai proastă și probabil din cauza asta s-a rupt pentru că altă explicație nu am”, a spus Mihai Vlad, șoferul ghinionist.

La locul unde s-a produs accidentul, spre pasarela către Artego, au venit imediat angajați ai Transloc pentru a remedia rețeaua de electricitate, cu toată mobilizarea făcută în zonă avaria consumându-se pe parcursul câtorva ore. Valoarea pagubelor va fi suportată la final, cel mai probabil, de compania de asigurări la care avea poliță firma ce deține camionul, până la recuperarea banilor mai fiind însă cale lungă.

Galerie foto


Vizualizări: 751

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: