Tânără călcată de tren pentru că nu l-a auzit

Sfârşit cumplit pentru o gorjeancă ce nu apucase să împlinească 23 de ani. Tânăra a fost strivită miercuri după-amiază de un tren chiar în gara Târgu Jiu.

 Primele informaţii arată că femeia, căsătorită de curând, s-ar fi angajat în traversarea căii ferate fără să se asigure suficient, în aşa fel încât să evite orice pericol. Martori la întreaga scenă terifiantă au fost călătorii care aşteptau trenul pentru a pleca din gară, unii dintre ei văzând momentul în care Maria Adela Negrea a fost lovită în plin de locomotiva care a tras în zadar semnale de alarmă.

„Eu, din ce mi-am dat seama, cred că avea umbrela și din cauza ploii puternice cred că nu a auzit că vine locomotiva. Părea că se grăbește și nici nu s-a uitat în partea dinspre care venea trenul. A privit exact în partea cealaltă, iar când să întoarcă privirea a venit trenul în ea. Nu a mai avut nicio șansă să supraviețuiască”, a menționat un bărbat care a asistat la cumplita scenă petrecută pe peronul gării, la câțiva pași de sediul Poliției TF.

Polițiștii au și deschis imediat o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat, trupul neînsuflețit al victimei fiind ridicat de Serviciul de Medicină Legală Gorj de unde va fi ridicat joi de către rude pentru a fi înmormântat creștinește la Aninoasa, localitatea de domiciliu a femeii.

Vizualizări: 27,282

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: