Miner mort la serviciu. Doi copii au rămas orfani

Un miner de la Cariera Roşia din cadrul Complexului Energetic Oltenia a murit luni, lângă banda de cărbune. Nicuşor Pop avea doar 38 de ani, dar se pare că a făcut infarct. Bărbatul a lăsat în urmă doi copii. Din nefericire, aceștia sunt acum singuri pe lume deoarece mama lor a decedat acum trei ani.

Nicuşor Pop era lăcătuş şi fusese trimis la o lucrare. El a fost sunat în repetate rânduri și, pentru că nu răspundea la telefon, colegii au mers după el. L-au găsit fără suflare în carieră. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD, iar medicii l-au resuscitat 45 de minute dar în zadar, bărbatul din Rovinari a pierdut lupta pentru viaţă.
Liderul de sindicat din zonă, Cristian Lădaru, susține că acesta era „necăjit” deoarece avea grijă de cei doi copii, singur. Pop era văduv, soţia lui murind acum trei ani, şi se chinuia să aibă grijă de cei doi copii, rămaşi acum orfani de ambii părinţi. Lădaru a mai spus că sindicatul va încerca să ajute cu ce poate familia. El crede că principala cauză a decesului și a îmbolnăvirii mai multor salariați este și stresul. Sindicalistul a spus că în ultima lună au murit patru colegi: doi de cancer și doi de infarct.

Vizualizări: 3,705

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: