Accident la Bâlteni, doi craioveni răniţi

În dimineaţa zilei de sâmbătă, 1 iunie a.c., orele 05:47, Poliţia Oraşului Rovinari a fost sesizată cu privire la faptul că pe DE 79, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către echipa operativă constituită la nivelul subunităţii, a rezultat faptul că V.M., de 25 ani, din comuna Dobresti, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79, din direcţia Rovinari în direcţia Filiaşi, pe raza comunei Bâlteni, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător, a părăsit partea carosabilă şi a întrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma impactului a rezultat accidentarea conducătoarei auto şi a celor doi pasageri, în vârstă de 29, respectiv 19 ani, ambii din municipiul Craiova. Conducătoarea auto nu a fost testată cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, cu ocazia verificării în bazele de date, s-a constatat că aceasta se afla în perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Poliţiştii continuă cercetările, pe numele tinerei fiind constituit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, în perioada de suspendare a exercitării acestui drept.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: