Accident la Hurezani

Un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane, s-a produs în această dimineaţa la ora 04:15, pe raza localităţii Hurezani, la intersecţia DN 67 B cu DN 6 B. Din primele cercetări a rezultat evenimentul rutier s-a produs pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum.

Conducătorul auto, U.M., de 22 ani, din comuna Licurici, în timp ce conducea un autovehiculul marca proprietate personală pe DN 67 B, din direcţia Logreşti către Hurezani, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă la dreapta, a părăsit partea carosabilă şi intrat în coliziune cu un auto tir, staţionat regulamentar în afara părţii carosabile.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi a unui alt tânăr, de 24 ani, pasager pe scaunul din dreapta faţă al autovehiculului. Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Tg-Cărbuneşti unde li s-au acordat îngrijiri medicale. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge, iar cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările în ambele cazuri pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările exacte în care s-au produs accidentele de circulaţie.

Biroul de presă IPJ Gorj

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: