Tânăr din Mătăsari, căutat de familie

Un bărbat municipiul Motru a pus pe jar oamenii legii după ce a sesizat la Poliție că nu mai știe nimic, de cinci zile, despre vărul său. Cel dispărut este un tânăr în vârstă de 30 de ani cu afecțiuni psihice.

„La data de 8 august a.c., Poliția Municipiului Motru a fost sesizată de către un bărbat de 48 de ani din comuna Mătăsari, cu privire la faptul că de la data de 3 august a.c., nu mai știe nimic despre vărul său GIONEA FLORIN, în vârstă de 30 de ani, din comuna Mătăsari și nu a mai putut lua legătura cu acesta.

Din primele verificări efectuate de polițiști, se pare că bărbatul este cunoscut cu plecări voluntare repetate, având de asemenea afecțiuni psihice.

Semnalmente: înălțimea de aproximativ 1.75-1.78 metri, greutate aproximativă 80-85 kg., constituție atletică, față rotundă, ten alb, ochi albaștri, păr brunet, scurt.

La data plecării, bărbatul era îmbrăcat în pantaloni de culoare neagră, bluză de culoare albastru închis și purta pantofi de culoare neagră”, a transmis IPJ Gorj.

Persoanele care pot oferi relații cu privire la identificarea celui dispărut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Vizualizări: 2,207

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: