Femeie dată dispărută! Rudele spun că lucra în Germania

Dramă într-o familie din județul Gorj! O mamă a cerut ajutorul oamenilor legii după ce timp de două săptămâni nu a mai primit niciun semn de la fiica sa, plecată la muncă în străinătate. Polițiștii fac apel la persoanele care pot să ofere informații despre acest caz, să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliție.

Dana Elena Vîgu are 44 de ani iar în luna aprilie a plecat la muncă în Germania. De două săptămâni, femeia nu a mai luat legătura cu familia pe care a lăsat-o acasă, iar cei dragi se gândesc la ce este mai rău. Acesta este și motivul pentru care s-au adresat oamenilor legii.

„La data de 8 august a.c., la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj s-a prezentat o femeie de 62 de ani din comuna Turcinești, care a sesizat faptul că în luna aprilie 2021, fiica sa VÎGU ELENA DANA, de 44 de ani, din aceeași localitate, a plecat în Germania, localitatea Duisburg, iar din data de 22 iulie a.c., nu a mai putut să ia legătura cu aceasta, motiv pentru care a solicitat efectuarea demersurilor necesare pentru găsirea fiicei sale.

Semnalmente: înălțimea de aproximativ 1.62 m., greutate aproximativă 80 kg., constituție robustă, față rotundă, ten măsliniu, ochi căprui, păr șaten, vopsit în culoarea negru, fără semne particulare.

Nu se cunosc articolele de vestimentație purtate la data plecării voluntare.

Persoanele care pot oferii relații cu privire la identificarea femeii sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,571

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: