Accident mortal la Bâlta. Vinovatul, un tânăr de 19 ani!

Un bărbat de 56 de ani din Bâlta şi-a pierdut viaţa duminică noaptea, după ce a fost călcat de o maşină înmatriculată în străinătate şi al cărei şofer a plecat imediat după producerea accidentului, motivând că merge la Poliţie să anunţe evenimentul.

Nenorocirea s-a produs în apropierea unei intersecţii, victima decedând la scurt timp după impactul cu solul. O femeie a văzut momentul fatal, iar apoi un localnic a ieşit din casă şi a aprins o lumânare, omul dându-şi ultima suflare. „Numai ce adormisem şi am auzit o bubuitură. Am ieşit repede din casă şi l-am văzut pe omul ăsta întins pe asfalt. Era lovit, plin de sânge, dar mai avea puls. Am fugit repede în casă, am sunat la poliţie, la salvare şi am luat o lumânare. Nu a mai rezistat şi a murit”, povesteşte un localnic.  

Preţ de câteva minute şoferul şi maşina au dispărut, revenind la faţa locului puţin mai târziu, când de la volan a coborât un tânăr de 19 ani, despre care Poliţia spune că nu băuse alcool şi care acum este cercetat penal. „Evenimentul rutier s-a produs cel mai probabil din cauza neatenţiei în trafic şi a vitezei. Şoferul a acroşat un pieton care se deplasa regulamentar în afara părţii carosabile şi care din nefericire a decedat. Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat subinspectorul Cristina Zolta.

Sătenii nu cred însă că acesta este adevărul, iar unii dintre ei nu s-au sfiit să spună că altcineva ar fi condus maşina. „Ăsta zace aici ca un câine mort, iar mâine-poimâine, ăla care l-a omorât poate joacă hora. Asta-i dreptate. Ai bani, îţi poţi bate joc de oricine, dacă nu, mori ca o slugă. Asta i s-a întâmplat lui”, a spus bărbatul în timp ce Poliţia şi tânărul cercetat pentru ucidere din culpă părăseau locul accidentului, şoferul fiind dus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

Vizualizări: 298

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: