Un mort și doi răniți într-un accident la Jupânești

Un tânăr de 22 de ani a apăsat prea tare pedala de accelerație și și-a găsit sfârșitul. Într-o curbă deosebit de periculoasă din satul Vidin al comunei Jupâneşti a pierdut controlul asupra volanului şi după ce a părăsit partea carosabilă s-a izbit de un pom de pe marginea drumului. A fot nevoie de intevenţia pompierilor de la descarcerare pentru a-l scoate pe şofer dar şi alţi doi băieţi din maşina care s-a răsucit în jurul pomului. Pasagerii de 24 respectiv 33 de ani au putut fi salvaţi, însă şoferul a decedat în ciuda manevrelor de resuscitare.

 

 

Constantin Albeanu avea 22 de ani şi toată viaţa înainte, însă şi-a curmat-o din cauza inconştienţei în trafic. Vineri a chefuit de Sfântul Ilie cu prietenii şi vecinii şi cel mai mai probabil nu s-a gândit niciodată ca va fi ultima petrecere în mijlocul celor dragi. Sâmbătă după amiaza a plecat cu doi prieteni spre Târgu-Cărbuneşti, însă nu au mai ajuns la destinaţie. S-au oprit la câţiva kilometri de casă într-un copac de pe marginea drumului. Zeci de prieteni au ajuns imediat la locul faptei şi au rămas şocaţi când au vâzut cum arată maşina şi s-au gândit le ce este mai rău. “Eu îl ştiu pe băiatul ăsta care a murit. Era un băiat deosebit. Nu făcea probleme, era cumsecade şi muncitor. Maică-sa e despărtiţă de taica-său  şi este în Italia,, iar el mai are un frate. Nu ştiu cum s-a întâmplat o tragedie ca asta pentru că el nu mergea cu viteză şi avea permis de profesionist. Vineri au chefuit la barul din sat şi acum să-I vedem aşa. Nu putem să credem una ca asta”, povestea un tânăr.

 

Descarcerarea a fost groaie

 

În maşină mai erau doi prieteni de-ai şoferului de 24, respectiv 33 de ani care au fost transportaţi în stare gravă la spital. Toţi au fost scoşi cu greu dintre fiarele contorsionate, iar descarcerarea a durat câteva minute bune. ” A fost o intervenţie destul de grea din cauza faptului că maşina era lipită de pom şi destul de avariată. Şoferul a fost scos cel mai repede, era şi cel mai grav lovit dar din păcate nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar ca să-i scoate pe ceilalţi doi pasageri a trebuie să tăiaem bucăţi din maşină”, a declarat Ion Mladen, plutonier ISU Gorj.

 

ANCHETĂ

La faţa locului a ajuns imediat un echipaj de poliţie. ”Este vorba de un accident de circulaţie  soldat cu decesul unei persoane şi rănirea gravă a altor două. Din primele ecercetări se pare că din cauza vitezei, şoferul a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă şi după ce a părăsit partea carosabilă s-a izbit de un pom”, a declarat inspectorul Robert Vigaru.

PREA TÂRZIU

Trei ambulanţe şiun echipaj SMURD au ajuns la faţa locului însă toate cu asistenţi şi paramedici, deşi accidentul a fost anunţat ca fiind unul grav. ”Nu înţelegem de ce nu a venit medic la un asemenea accident. Cei de la SMURD nu ştiu de capul lor, a venit o altă ambulanţă cu asistentă să ia victima din SMURD, iar cea care a resuscitat băiatul de a decedat este asistent medical. E imposibil aşa ceva”, spun cei de la fața locului. Personalul de la salvare susţine că nu mai era nimic de făcut pentru salvarea vieţii tânărului de 22 de ani.

Vizualizări: 314

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: